Crop 2 shutterstock_1746589628.jpg

PITCH CAMP

WHAT IS PITCH CAMP?

​"EARTH'S BEST METHOD FOR DESIGNING & DELIVERING A PERSUASIVE BUSINESS PRESENTATION"

business-presentation.jpg

WHO SHOULD ATTEND?

Anyone Who Sells a Product, Service, or Idea

tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png

Salespeople / Sales Teams / Marketing Managers

Subject Matter Experts Who Give Speeches / TED Talks

Startups Seeking Venture Capital / Strategic Partnerships

Executives Who Present To Internal / External Audiences

KEY BENEFITS

clear-messaging.png

Clear Messaging

captitatived-audiences.png

Captivated Audiences

increased-sales.png

Increased Sales

LEARN HOW TO

tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png

Analyze an Audience

Define a Win-Win Objective

Structure an Argument for Impact

Achieve an Executive Presence

Tell a Great Business Story

tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png
tick-icon.png

Leverage Slides, Notes, Handouts

Minimize Anxiety & Stage Fright

Shine During Q&A Sessions

Practice Towards Perfection

Avoid 99% of Presenting Disasters

learn-how-to.png

PITCH CAMP: DAY 1

START
DURATION
MODULES
8:30 am
90 Min
Course Introduction Analyzing Your Audience The Secret Formula
10:00 am
15 min
- break -
10:15 am
90 Min
The Keys to Persuasion Create Individual / Team Presentation Practice on Camera + Receive Feedback
11:45 am
30 Min
- lunch -
12:15 pm
90 Min
The Rules of Business Style Passion is Persuasive Practice on camera + Receive Feedback
​1:45 pm
15 min
- break -
2:00 pm
90 Min
The Power of Business Stories Outline + Create Business Stories Practice on camera + Receive Feedback
3:30 pm
15 min
- break -
3:45 pm
15 Min
Day 1 Wrap + Synthesis Explain Homework Assignment

PITCH CAMP: DAY 2

START
DURATION
MODULES
8:30 am
90 Min
Review Day 1 + Introduce Day 2 Practice on Camera + Receive Feedback Death by PowerPoint
10:00 am
15 min
​- break -
10:15 am
90 Min
Create Slide Deck Outline Practice on camera + Receive Feedback Leveraging Charts / Diagrams / Photographs
11:45 am
30 Min
- lunch -
12:15 pm
90 Min
Practice on Camera + Receive Feedback How to Shine During Q&A Sessions Present in Front of The Murder Board.
​1:45 pm
15 min
- break -
2:00 pm
90 Min
Students deliver Final Presentations. Final Presentation Debrief Crafting an Elevator Pitch
3:30 pm
15 min
- break -
3:45 pm
15 Min
Future Follow-Up / Logistics Course Wrap Focusing Forward